LOADING
00
Video Production

Hogeschool van Amsterdam

Client Hogeschool van Amsterdam
Year 2021
Project Video Production
ABOUT PROJECT

De Hogeschool van Amsterdam is een kennisinstelling die met een breed aanbod aan beroepsonderwijs een grote variëteit aan studenten opleidt die hun talenten maximaal ontplooien om zelfstandig en op een hoog niveau hun professie uit te oefenen.

Door de koppeling van onderwijs en praktijkgericht onderzoek draagt de HvA bij aan de vernieuwing van de beroepspraktijk en de samenleving in en om een internationaal georiënteerd Amsterdam. Tijdens Corona veranderen de regels continue in en rondom de campus. Om de studenten zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de regels hebben we meerdere videos gemaakt om hen op de hoogte te brengen.
ABOUT THE PROJECT

Door snelle productie, film en edit doorloop beschikt de HvA al over de videos voor de regels in gaan, en kan ze direct inzetten.

"Stug Zout helpt ons om creatieve ideeën tot leven te brengen met video en begeleidt daarnaast het gehele proces, van initiële brainstorm tot creatie. Zo hebben we al tal van mooie video's kunnen maken, zoals case studies en verschillende animatievideo's."

SANDER KALKMAN, VP MARKETING AT ONETEAM