LOADING
00
Video Production

Bruiloften

Sort Weddings
Year 2023
Project Weddingfilms
ABOUT WEDDINGS

Totaal iets anders dan bedrijfsfilms, maar ontzettend mooi om te doen zijn het maken van (destination)bruiloftfilms. Wij hebben een duidelijke ambitie, drive en de skills om deze ideëen te vertalen naar prachtige, cinematische, art house stijl films.

Destination Wedding Film France | Bas & Sanne | Chateau Camp del Saltre, Prayssac
Mijn (Tim) achtergrond en opleiding zorgen voor een voorsprong wat betreft storytelling, zodat elke bruiloft en bruidspaar hun unieke, film krijgt en niet twee video's hetzelfde zijn.

Afhankelijk van de wensen van het bruidspaar komen we samen tot een mooi eindresultaat wat het bruidspaar en de gasten de kans geeft nog jaren lang de bruiloft een klein beetje opnieuw te kunnen beleven.

Wij kunnen naar wens onzichtbaar mengen tussen de gasten (tot bepaalde hoogte natuurlijk) of juist meer de regie in handen nemen en zelf ook creatieve input leveren afhankelijk van de wensen en het beoogde resultaat.
Destination Wedding Film France | Heidi & Tim | Chateau de Mairy
Mijn familie was echt tot tranen geroerd toen ze de filmpjes zagen, Tim heeft een prachtige art-house manier van filmen en kan de emoties enorm goed vastleggen. De kleuren, beelden, emoties en geluid zijn echt in perfecte harmonie in ons filmpje en wij zijn er echt zo ontzettend blij mee.

HEIDI BAAKMAN | BRUID

Bruiloft Jennifer & Floris | Zuid-Frankrijk | Cinematic Teaser 4K
Om de bruiloftfilms speciaal te houden hebben we maar een beperkt aantal plekken per jaar en werken we niet met vaste prijs pakketten. Bruiloften in het buitenland hebben een streepje voor.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact op! Probeer indien mogelijk jullie trouwdatum, plaats, videobudget en wensen voor de bruiloftsfilm te noemen.